Onze dienstverlening, het resultaat
van onze passie voor immo én mensen

Verkoopbegeleiding

Omdat we begrijpen dat je woning verkopen allesbehalve een alledaagse bezigheid is. Lees meer

Aankoopbegeleiding

Een objectieve sparringpartner, van de eerste bezichtiging tot aan de onderhandelingstafel. Lees meer

Begeleiding verhuur

Een professionele aanpak op maat voor de meest geschikte kandidaat. Lees meer

Waardebepaling

Een objectieve waardebepaling, de sleutel tot een succesvolle immomatch. Lees meer

Waarom kiezen voor Aendekerk Immo

    Aendekerk Immo wil dé partner bij uitstek zijn voor de (ver)koop of (ver)huur van je woning. Om je deskundig en volledig te kunnen begeleiden in het volledige proces, werken we steeds volgens een succesvolle aanpak die gebaseerd is op vier pijlers: Optimaal presenteren, behulpzaam faciliteren, deskundig adviseren en betrokken informeren.

ONTDEK ONZE
AANPAK

MEER WETEN?
Verkoopbegeleiding

Hoewel er veel te koop-bordjes in het straatbeeld te zien zijn, is je woning verkopen allesbehalve een alledaagse bezigheid. Er komt zo veel bij kijken en dat niet alleen op praktisch en administratief vlak. Vaak gaan er ook emoties mee gepaard. Net daarom willen wij meer zijn dan louter vastgoedmakelaars en hebben we niet alleen oog voor vastgoed, maar ook steeds voor jou als eigenaar of als koper. Terwijl wij alles in het werk stellen om je woning vlot te verkopen, zullen we je ook op de hoogte brengen van iedere stap die we nemen. Heb je toch nog vragen? Daarmee kan je steeds bij ons terecht.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK
Aankoopbegeleiding

Heb je je hart verloren aan een woning? Klinkt goed, maar als je een bod beslist uit te brengen, kan je best niet alleen je hart volgen. Wij helpen je daarom graag om je keuze te onderbouwen door vanuit onze jarenlange ervaring als vastgoedmakelaar naar de woning te kijken. Zijn er verborgen gebreken? Is de vraagprijs marktconform? Dankzij ons objectieve advies neem je niet alleen de juiste beslissing, maar schuif je ook sterker aan aan de onderhandelingstafel. En laat je die onderhandeling toch liever aan een expert over? Op ons kan je bouwen en vertrouwen!

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

De service van Aendekerk Immo is, van het begin tot het einde van het vastgoedproces, zonder meer uitmuntend. Herman en Claudia steken enorm veel energie in elk project. Ze communiceren duidelijk en correct, zowel naar ons als verkopers als naar kandidaat-kopers, onder andere met kwalitatief fotomateriaal. Dankzij hun grote bereikbaarheid verliep het afspraken maken heel vlot. Met het advies van Claudia en Herman konden we écht aan de slag. Verbeterpunten voor Aendekerk Immo? Eigenlijk kunnen we die niet bedenken …

Wouter & Jimmy

Zeer uitnodigend en geruststellend. Zo kan ik de persoonlijke en deskundige service van vastgoedmakelaars Claudia en Herman nog het best omschrijven. Ik deed een beroep op Aendekerk Immobilën voor de aankoop van enkele percelen grond. Na een eerste telefonisch contact, kon er snel een bezichtiging plaatsvinden, waarbij Claudia graag rekening hield met mijn drukke agenda. Tijdens het bezoek ter plaatse kreeg ik een uitgebreid antwoord op al mijn vragen. Ook later in de verdere aankoopfase, bij de ondertekening, werd ik grondig en volledig geïnformeerd. Duidelijk en in mensentaal, zodat je perfect op de hoogte bent.

Vanessa

Geweldig lieve en open mensen die naar je luisteren en het beste voor jou (en je huis) willen. Altijd leuk als ze langskomen! Dankbaar voor jullie harde werk. Ga zo door, toppers!

Priscilla & Milenco

Op een dag beslisten we dat we het huis, waarin we altijd graag hadden gewoond en waarvan de laatste renovaties net beëindigd waren, te verkopen. Vijf dagen later botsten we op Aendekerk Immobiliën. Nog diezelfde dag legden we een afspraak vast voor de aankoop van onze nieuwe woning. De bezichtiging vond plaats op een koude winterdag, het weer kon niet veel slechter. Toch waren we na een volledige rondleiding helemaal 'verkocht'. Het klikte meteen met Claudia en Herman: hun openheid, vriendelijkheid, fijne ontvangst en duidelijke uitleg, ook op juridisch vlak. Vragen werden snel beantwoord. Daarom besloten we hen nadien ook de verkoop van ons huis toe te vertrouwen. En met succes! ‘Klant is koning’: dat zijn beslist geen holle woorden bij Aendekerk Immobiliën.

Patrick & Gabriella

Ken de waarde van uw goed dankzij een gratis waardebepaling.

NU AANVRAGEN
Begeleiding verhuur

Het verhuren van een woning is pas rendabel wanneer je ook de juiste huurder weet aan te trekken. Maar hoe vind je nu die juiste huurder? Daarbij kunnen wij je helpen. We zorgen niet alleen voor de professionele fotografie van je pand, maar kunnen je dankzij onze uitgebreide marktkennis ook een publicatieselectie op maat van je doelgroep garanderen. Met onze professionele aanpak faciliteren we de zoektocht naar de meest geschikte kandidaat optimaal en houden we je op de hoogte van potentiële huurders. Ook de administratieve afhandeling nemen we daarbij graag van je over.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK
Waardebepaling

Is je huis te klein geworden, of net te groot, of ben je om een andere reden toe aan een nieuwe woning? Voor je op zoek gaat naar een nieuw huis of appartement, wil je de sleutels van je huidige woning wellicht eerst overdragen aan een nieuwe eigenaar. Hoe pak je dat in de praktijk aan? Ieder verkoopproces begint bij een objectieve waardebepaling van je woning. Op die waardebepaling baseren we ons om een marktconforme vraagprijs op te stellen zodat je woning snel en aan de juiste prijs verkocht of verhuurd kan worden.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK