Ruime, gerenoveerde woning met paardenweide in Ophoven

Vraagprijs: € 395 000 Kinrooi Donkstraat 67
Deze halfvrijstaande woning in het pittoreske Ophoven, een deelgemeente van Kinrooi, biedt alles wat een gezin nodig heeft voor comfortabel wonen te midden van groen. Met een perceeloppervlakte van maar liefst 4272 m² en een paardenweide is dit pand ideaal voor paardenliefhebbers of gezinnen die van ruimte en natuur houden.

Indeling en kenmerken:
- Bewoonbare oppervlakte: 134 m²
- Bouwjaar: 1969, volledig gerenoveerd
- EPC-waarde: 195 kWh/m² jaar (energielabel B) –> energiezuinige woning
- Slaapkamers: 3 ruime slaapkamers op de verdieping, plus een extra kamer die naar wens als bureau of dressing kan worden gebruikt
- Leefruimte: woonkamer met open keuken en eethoek
- Terras: overdekt terras achter de woning
- Garage: losstaande garage voor 1 auto, met daarachter 2 paardenboxen
- parkeergelegenheid: Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein

Ligging:
De woning is uitstekend gelegen op een rustige, landelijke locatie in Ophoven, met winkels, scholen en openbaar vervoer op korte afstand. Dit maakt het huis ideaal voor gezinnen die de ... rust van het buitenleven willen combineren met de nabijheid van voorzieningen.

Extra troeven:
Mis je een rijbak? Geen probleem! Voor een beperkte jaarlijkse bijdrage kun je op elk moment gebruikmaken van het nabijgelegen oefen- en wedstrijdterrein Dongs Kamp, dat beschikt over een eb-en-vloed-zandpiste en een zandpiste. Deze faciliteiten zijn perfect voor zowel recreatief rijden als wedstrijdtraining. Daarnaast biedt de woning volop potentieel voor verdere renovaties naar eigen smaak, met een ruime tuin en paardenweide als belangrijke troeven.

Maak nu een afspraak voor een bezichtiging en ontdek deze prachtige gezinswoning met paardenweide!
Lees meer Verberg